به گزارش فارس، محسن عزیزی در چهارمین نمایشگاه انفرادی خود، مجموعهای از تازهترین نقاشیهای مینیمالیستی خود را با عنوان "ذهن گالیله" به گالری ماه مهر میبرد.
فرید محمدنژاد در یادداشتی درباره آثار محسن عزیزی در این نمایشگاه نوشته است: "زیبایی شناسی یا فلسفه هنر مینیمال، آخرین جریان عمده مدرنیستی، مبتنی بر پدیدارشناسی (توجه به جنبههای مادی اثر به جای تفسیر ذهنی آن) است و فلسفه پدیدار شناسی حملهای بود به بنیان متافیزیک. متافیزیکی که همه پدیدهها را ذهنی میکند و هنر مینی مالیستی سعی در اجتناب از تحمیل هرگونه متافیزیک بر اثر هنری دارد.
مینی مالیسم بر شکلهای ناب و موجز تاکید دارد و در نقاشی مینی مالیستی اغلب از تکرار و ادغام شکلهای هندسی و همچنین رنگهای محدود و غیر ترکیبی و مسطح استفاده میشود که در آنها اثر دست هنرمند آشکار نیست.
هنر مینی مال هنری همگانی است که برای درک شدن نیازمند پیش فرضهای ذهنی نمیباشد و نقاشی مینی مالیستی نه توهم زا بوده و نه دید فریب است و صرفاً به شکل مستقیم و بصری قابل درک میباشد.
در این مجموعه محسن عزیزی با انتخاب درست مواد و شکلهای کمینه موفق به خلق آثاری شده که نه تنها ذهنی نیستند بلکه در آنها سعی دارد تا ذهن را پدیدار نماید. آثاری که در عین سادگی رابطهای حضوری و بسیار موثر با بیننده برقرار می کنند".
محسن عزیزی دانشآموخته گرافیک از دانشکده هنر و معماری است و تاکنون سه نمایشگاه انفرادی از آثارش در گالریهای والی و هما برپا کرده است.
این نمایشگاه تا ۱۶ اسفندماه دایر است.